Fram tills i somras hade vi inte fått se så mycket från Babylon's Fall sedan det utannonserades under E3 2018. Men nu verkar marknadsföringsporten ha öppnats på vid gavel, bland annat i form av en video där de pratar lite om spelet och visar upp en hel del gameplay från det pågående slutna betatestet.

Spelet har en stil som påminner om en oljemålning, men det har höjts en del röster om att det får spelet att se på tok för suddigt ut. Detta har de åtgärdat, och nu spelet ser betydligt krispigare ut. Vidare går de igenom grunderna i stridssystemet, som låter en utrusta sig med fyra vapen åt gången, som flyter bakom en på ett halvmärkligt sätt.

Man har lätta och tunga attacker, och dessutom två extra "spökarmar" som använder ett vapen vardera. Dessa spökarmar kan användas samtidigt som man gör vanliga attacker, och tycks även kunna attackera fiender mer eller mindre automatiskt.

Babylon's Fall kretsar helt och hållet kring online-multiplayer för upp till fyra spelare. Målet är att klättra i tornet för att följa handlingen, men framförallt för att spöa fiender och få diverse belöningar inför nästa besök. Det utlovas även gott om gratis material efter spelets släpp, och det utvecklas som ett "live service game".

Vi vet i dagsläget inte när det kommer släppas, men plattformarna som föräras är Playstation 4/5 och PC.