Den 17 december är det dags för den andra säsongen av Netflix succéserie The Witcher, och om Henry Cavill får bestämma får det gärna bli många fler. Vi vet redan att en tredje säsong är på väg, och showrunnern Lauren Hissrich har uppgett att hon inledningsvis planerade så många som sju säsonger.

Hur det blir med det vet vi inte, men i en intervju med The Hollywood Reporter säger åtminstone Cavill att han gärna harvar på som Geralt så länge.

Absolut. Så länge vi kan fortsätta att berätta fantastiska berättelser som hyllar Sapkowskis verk.

Han pratar även om hur han i månader kämpade för att få rollen som Geralt, bland annat eftersom han älskade spelen. Vidare talar han om hur han velat utveckla Geralt och ge honom mer att säga i den andra säsongen, eftersom man i böckerna får veta mycket av vad han tänker, vilket inte sker i serien.

Den första säsongen blev en stor succé, även om många hade lite svårt för att handlingen hoppade mellan tidsperioder titt som tätt. I den andra säsongen har man dock skippat denna typ av berättande, för att istället satsa på kronologisk ordning som är lättare att hänga med i. Den 17 december är det som sagt dags att bänka sig framför Netflix igen.