I augusti fick vi veta att co-op kommer att saknas i Halo Infinites kampanj när spelet släpps i december. Istället var det planerat att komma med säsong två av multiplayern, alltså runt tre månader efter släppet. I en intervju med Eurogamer säger dock Joseph Staten från 343 Industries att eftersom säsong ett nyligen har förlängts till maj 2022, kommer även co-op och Forge-läget att skjutas upp.

Det innebär att co-op kommer som tidigast i maj 2022, medan Forge-läget dröjer ännu längre, eftersom det fortfarande planeras till säsong tre. Han vill dock inte ge några exakta datum, eftersom det helt enkelt inte är säkert när spellägena är klara.

Igår fick vi en intressant genomgång av hur mycket Halo Infinite har förändrats grafikmässigt sedan kampanjen visades upp för första gången. Sedan dess har det öst in nytt gameplay från kampanjen på Youtube.

Mycket av det som visas är från spelets inledande timmar, så vill man verkligen hålla sig borta från allt som kan klassas som spoilers, får man alltså lägga band på sig och inte titta.