Spelstreaming via Game Pass Ultimate har anlänt till Xbox-konsolerna, och i och med det släppte Xbox för ett par dagar sedan en trailer. I kavalkaden av spelklipp upptäckte dock vakna tittare något som stack ut lite.

Det föreställde en karaktär som ur förstapersonsvy sköt med en revolver mot ett gäng robotar (bilden ovan), och vissa fick för sig att det var från Cyberpunk 2077. Detta bekräftades sedan när en annan person hittade klippet ifråga från en gameplay-trailer för just Cyberpunk 2077, vilket kastade ytterligare bensin på elden.

Detta fick givetvis folk att gå i taket, eftersom det tycktes vara bevis för att Cyberpunk 2077 var på väg till Game Pass. Sagan har dock ett olyckligt slut, eftersom Radek Grabowski – Global PR Director för Cd Projekt Red – via Twitter meddelat att det inte finns några planer på att släppa Cyberpunk 2077 på Game Pass.

Å andra sidan kanske det är något de bara säger eftersom försäljningen säkert skulle minska ifall folk visste att det var på väg till Game Pass? Hoppet är det sista som lämnar oss...