I mitten av förra månaden släpptes Grand Theft Auto: The Trilogy – Definitive Edition, men dessvärre i ett väldigt ofärdigt skick. Kritiken från spelarna var inte nådig och Rockstar gick till slut ut och bad om ursäkt, samtidigt som de lovade att spelen skulle fixas samt att ett paket med originalversionerna av spelen skulle släppas till PC.

Och nu har de åtminstone levt upp till det sistnämnda löftet. Har man köpt Definitive Edition ska man nu även ha de tre originalspelen i sitt spelbibliotek i Rockstar Launcher, utan någon extra kostnad. Ni som tycker er minnas att originalversionerna av spelen har funnits på PC i flera år minns inte fel, men inför utannonseringen av Definitive Edition kom Rockstar på den tvivelaktiga idén att ta bort dem från diverse butiker.

Tyvärr verkar originaltrilogin inte gå att köpa separat, utan endast tillsammans med Definitive Edition, åtminstone fram till 30 juni, då erbjudandet utgår. Det är även oklart om Rockstar planerar att erbjuda originalversionerna av spelen på andra plattformar.