Det har varit ett bra år för Double-Fine och Tim Schafer. Psychonauts 2 fick ett väldigt varmt mottagande och lyckades till och med knipa en hedrande sjundeplats på FZ:s lista över Årets spel.

I ett blogginlägg på spelets Fig-sida säger de att arbetet med det nu är klart, även om det kommer att släppas uppdateringar för att fixa grejer även i framtiden. I och med det så har utvecklarna redan börjat dela upp sig i nya team för att dra igång arbetet med flera andra projekt som de tror att vi kommer gilla. De påpekar att Double-Fine är en studio som gillar att experimentera och att varje spel är en chans att utforska nya idéer, grafiska stilar, spelmekanik, känslor och annat.

Att de har helt nya grejer på lut för vi nog anta, men kanske får vi även återbesöka några existerande varumärken i uppföljare eller remakes. Brütal Legend, Broken Age eller kanske Grim Fandango? På tal om det sistnämnda så lirade några nya och gamla FZ-profiler just Grim Fandango tidigare under månaden som en del av firandet av FZ:s 25-årsjubileum.