Året är nästan slut, men visst kan vi klämma in ytterligare en något märklig trailer för ett kommande spel. The Ranchers kan visserligen inte mäta sig med feberdrömmen som är DokeV, men utannonseringstrailern från förra månaden tar onekligen en oväntad vändning.

Det hela börjar med en naturskön vända på cykeln till markplätten som vår kostymklädde herre tänker bygga sin ranch på. Därefter väntar resursinsamling, leverans av kossor med bil såväl som husbygge och inredning. Hundar ska klappas, grödor vattnas, flickor charmas, sportbilar köras och fiskar fiskas. Det hela känns väldigt lugnt, rogivande och stillsamt.

Där tar dock det gemytliga slut, eftersom vår ranchare därefter beger sig ner i någon form av ruin för att dräpa jättegetingar med svärd och sätta en och annan gevärskula i en gigantisk lavaboss som står på någon form av demonisk, portalliknande plattform...

Det hela ser väldigt ambitiöst ut, speciellt eftersom det är utvecklaren Redpilzstudios debutspel. De försäkrar dock att spelet kommer att ha både alfa- och betatester för att låta folk testa det. Innan dess bär det dock av till Kickstarter, och kampanjen ska dra igång "snart".