Läckaren och journalisten Tom Henderson delar återigen med sig av Electronic Arts-rykten, och denna gång handlar det om den icke utannonserade uppföljaren till Star Wars Jedi: Fallen Order. Med gårdagens utannonsering av släppdatumet för Lego Star Wars: The Skywalker Saga i åtanke säger han att en utannonsering av Fallen Order-uppföljaren mycket troligt kommer att ske 4 maj, den officiella Star Wars-dagen. Det är även i linje med tidigare rykten angående utannonseringen.

Vidare ska det enligt Henderson inte dröja alltför länge innan spelet faktiskt släpps, och säger att det väntas släppas under det fjärde kvartalet 2022, vilket alltså blir oktober till december. Han skriver hur som helst att saker och ting är satta i rullning för att utannonsera titeln, som utvecklas av Respawn Entertainment, precis som det första spelet.

Frågan är vad det kommer att handla om. Vill vi ha ytterligare ett spel med den något bleka huvudkaraktären från det första spelet, Cal, eller axla rollen som en helt ny jedi?