Förra månaden blev det dvärgar, smutsig racing och japanskt rollspelande för Playstation Plus-prenumeranterna, och nu har februari månads spel avslöjats. Det är en salig blandning av genrer, så förhoppningsvis kan alla hitta något de gillar.

Först ut är Playstation 4-versionen av UFC 4, där kombattanter möts i en bur för att dela ut vildsinta kramar. Många anser att spelet är betydligt bättre än sin föregångare, bland annat tack vare submission-systemet. Spelet gav även upphov till en mindre kontrovers när EA beslutade sig för att smyga in reklam i det två veckor efter release. Det sågs inte med blida ögon, och de tvingades krypa till korset, be om ursäkt och ta bort reklamen.

Vill man slåss i fantasy-miljöer kanske Playstation 4-versionen av Tiny Tina’s Assault on Dragon Keep: A Wonderlands One-shot Adventure passar bättre. Detta är en fristående version av Borderlands 2-expansionen, och konceptet ska även användas till ett helt eget spel som släpps i mars. Handlingen kretsar kring att Tiny Tina agerar gamemaster för ett Dungeons & Dragons-liknande rollspel, så vänta er drakar, skelett och annat fantasy-relaterat.

Sist ut är Playstation 5-versionen av Planet Coaster, där Elite-utvecklaren Frontier Developments låter oss leva ut drömmen att utveckla och äga en nöjespark. Det vankas givetvis berg-och-dalbanor, men även andra attraktioner, matställen och toaletter för att hålla gästerna nöjda och parken i drift.

Spelen blir tillgängliga 1 februari och kan laddas ner "claimas" fram till 28 februari. Januaris spel kan i sin tur "claimas" fram till och med 31 januari.