Hitman 3-släppet på Steam efter ett års exklusivitet på Epic Games Store gick inte riktigt som planerat för danskarna på Io Interactive. Omdömena står i dagsläget på "Blandat", och många har klagat på prissättningen såväl som det halvdana VR-läget och serverproblem. I ett meddelande på sin webbplats ber nu Io om ursäkt och erbjuder lite plåster på såren.

Det innebär att alla som köpt Hitman 3Steam, och alla som köper det fram till 19 februari, kommer att få en gratis uppgradering. De som köpt Standard Edition kommer att uppgraderas till Deluxe Edition, medan de som köpt Deluxe Edition eller Hitman Trilogy uppgraderas till Seven Deadly Sins Collection. Uppgraderingsprocessen är redan igång och sker automatiskt, och det nya innehållet ska synas när man startar spelet.

Deluxe-versionen inkluderar exklusiva Escalation-kontrakt, en uppsättning kostymer och föremål såväl som lite digitalt krimskrams, som soundtrack och World of Hitman-boken. Seven Deadly Sins består i sin tur av sju DLC:n som släppts till spelet.