Är den uppfräschade versionen av Cyberpunk 2077 till Playstation 5, Xbox Series och pc äntligen på väg att bli färdig? Man ska vara försiktig med tvärsäkra releasedatum för det spelet, men möjligen kan det vara så.

Twitter-kontot Playstation Game Size, som gräver i Sonys speldatabaser efter diverse information, har sprungit på uppgifter som kan antyda att releasen är nära. De har hittat ny omslagsgrafik, och det tolkas som att det kan röra sig om en ren PS5-version av spelet. Vilket om det stämmer rimligen också gäller Xbox Series-versionen. De skriver också att det kan bli release redan i månadsskiftet februari-mars, men de backar inte upp det antagandet med något konkret.

I oktober förra året tillkännagav CD Projekt Red att nextgen-uppdateringen försenats och att de siktar på release under första kvartalet 2022. Vilket passar bra in med spekulationerna ovan. Men officiellt har inget mer än så sagts, så det är fortfarande bara ett rykte. Vi återkommer givetvis så fort vi hör något mer om saken.