Shadow Warrior 3 skulle ha släppts förra året, men via en officiell förseningstrailer meddelade Flying Wild Hogs och Devolver Digital att så inte skulle bli fallet, eftersom de ännu inte nått den kvalitetsnivå de siktade på. Nu är de tillbaka med ytterligare en trailer, denna gång för att meddela att spelet släpps till Playstation 4, Xbox One och pc den 1 mars.

Självklart tar de tillfället i akt att driva lite med sig själva angående förseningen, och passar även på att använda lite royalty-fri klassisk musik eftersom marknadsföringsbudgeten börjar sina.

Spelet ser ut att bli riktigt underhållande, men något många kritiserat är bytet av röstskådespelare för huvudkaraktären Lo Wang. I det förra spelet var det Jason Liebrecht som lånade ut sin stämma till honom, men numer är det Mike Moh, som bland annat spelade Bruce Lee i Once Upon a Time in Hollywood.

Samtidigt nås vi av den mycket tråkiga nyheten att mannen som gav sin röst åt Lo Wang i det första spelet, John William Galt, har gått bort vid 81 års ålder.