Vi har inte direkt blivit bortskämda med grymma Turtles-spel på senare år, men förhoppningsvis lever Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge upp till de gamla klassikerna. Det ser åtminstone väldigt lovande ut – missa inte omtolkningen av det klassiska Turtles-introt med Mike Patton som sångare – och i den senaste trailern (ovan) ser vi dessutom att ninjasköldpaddorna fått förstärkning.

Den gamla ninjaråttan Splinter har nämligen tagit klivet upp ur kloaken, och journalisten April O'Neil (trailern nedan) har också dragit på sig den gula overallen för att med micken i högsta hugg prygla fotsoldater och annat mög. Som vi ser behåller Shredder's Revenge det mesta av spelmekaniken såväl den visuella stilen från de klassiska Turtles-spelen, även om det putsats till en hel del.

Co-op för upp till fyra spelare vankas, och utöver de spelbara karaktärerna kommer vi även att stöta på andra bekanta figurer, som Bebop och Rocksteady. Spelet ska släppas någon gång i år till Nintendo Switch, pc, Playstation 4 och Xbox One.