Det blir ju inget stor-E3 i år heller. Trots att restriktioner tas bort världen över kommer man inte att genomföra mässan som den har sett ut före pandemin. Man har helt enkelt haft för lite tid att förbereda sig. Och frågan är om E3 någonsin kommer att bli sig likt igen, med tanke på hur avhoppen från storbolagen sett ut under de senaste åren.

Men, för den som har råd att dra till Japan meddelar Tokyo game show nu att de kör en fullvärdig mässa igen. Mellan 15-18 september går det bra att trängas med allsköns japan-älskare, kawaii och spelmänniskor i allmänhet.

Det är Gamesindustry som meddelar att showen återkommer för första gången på tre år. De två första dagarna är vigda till press- och affärsmöten, och sedan släpps kreti och pleti in för att klämma och känna på alla nyheter.

Men ni som gillade att kunna delta från hemmakontoret kommer också få sitt, då vissa delar av förra årets hybridmässa finns kvar:

"Over these two years, various fun events disappeared from our daily life, but games still lightened up our days. Games will continue to brighten up the days of everybody now and forever -- this year's theme implies such strong determination."

Hur det blir med årets Gamescom i Tyskland (24-28 augusti) vet vi fortfarande inte.

Köper du biljett?