Unpacking blev en oväntad hit förra året och lyckades till och med norpa åt sig flera Bafta-nomineringar såväl som en fyra i betyg i medlemsrecensionen från Blackrabbit2.

Hittills har det bara släppts i digital form till Nintendo Switch, Xbox-konsolerna och pc, men det ska det snart bli ändring på. Igår meddelade utvecklaren Witchbeam att en fysisk utgåva är på väg till Nintendo Switch och Playstation 4 och 5. I och med det ska spelet dessutom bli tillgängligt digital till Playstation-konsolerna. Tyvärr nämndes inget om fysiska versioner till pc och Xbox.

De fysiska spelen kommer dessutom med ett extra kartongomslag, så att man verkligen får den riktiga Unpacking-upplevelsen när spelet anländer. Vill man verkligen leva ut sina Unpacking-fantasier i det verkliga livet kan man dessutom köpa spelets soundtrack på dubbel vinylskiva, och förslagsvis spela det när man packar upp riktiga lådor.

Förhandsbokningar för den fysiska versionen och LP-skivorna stängs 1 maj, och därefter väntas det ta 4–5 månader för spelen och 5–8 månader för LP-skivorna att levereras.