Death Stranding gavs som bekant ut av Sony Interactive Entertainment (och 505 Games på pc), men utvecklaren bakom det – Kojima Productions – är fristående från Sony. Därför är det lite märkligt att Death Stranding har inkluderats som en av bilderna i Playstation Studios-bannern på den officiella webbplatsen, som annars är reserverad för de förstapartsstudior som Sony äger.

Detta uppmärksammades givetvis kvickt och spekulationerna lät sig inte vänta, där den främsta givetvis kretsar kring att Playstation kanske ämnar förvärva Kojima Productions.

Det vore i så fall inte första gången en officiell Playstation-bild gått händelserna i förväg och avslöjat ett kommande uppköp, eftersom Playstation Japan råkade lägga upp en "Välkommen till familjen, Bluepoint Games"-bild i somras, tre månader innan uppköpet faktiskt tillkännagavs officiellt.

Men det hela ska givetvis inte ses som en bekräftelse av att Kojima Productions är på väg att ansluta sig till Playstation-familjen. Sony äger trots allt varumärket Death Stranding, och kanske ville de bara stoltsera lite med det.