Xbox har för närvarande en kampanj där pc-spelare kan få tre månaders gratis Game Pass om de uppfyller vissa krav. Först och främst måste man vara en ny Game Pass-medlem – alltså utan tidigare prenumerationer på Xbox Game Pass Ultimate eller PC Game Pass – och man måste ha spelat Halo Infinite, Forza Horion 5 eller Age of Empires IV på pc innan 28 februari, och samtidigt ha varit inloggad på sitt Microsoft-konto (Cloud Gamning räknas inte).

De goda nyheterna är att även Halo Infinites multiplayer kvalificerar en för erbjudandet, och eftersom multiplayer-delen av spelet är gratis, är chansen hög att många av er har dragit igång den någon gång.

Man måste fortfarande ange en betalningsmetod innan man kan dra nytta av erbjudandet, och vill man inte fortsätta med prenumerationen ska man komma ihåg att avsluta den innan de tre månaderna är över, så att man inte debiteras. För att se om man är berättigad att ta del av erbjudandet kan man gå hit och följa instruktionerna. Man måste registrera sig innan 30 april, så var på hugget.