Även om den inte kommer i närheten av den jätteuppdatering som släpptes till Assassin's Creed Valhalla i december, bjuder patch 1.5.1 på en lång lista av fixar. Det som lockar mest med den lär dock vara Mastery Challenge Pack 2, som spelare nu kan sätta tänderna i.

Detta andra utmaningspaket inkluderar tre nya helgedomar (shrines) där samtliga av våra förmågor kommer att sättas på prov, alltså närstrid, avståndsstrid och smygande. Det hela avslutas med en bosstrid och ger oss tillgång till nya vapen, tatueringar och annan utrustning, som Valkyrierustningen.

Från och med i morgon och fram till 12 maj kan vi dessutom närvara vid Ostarafestivalen, som även den bjuder på diverse aktiviteter såväl som vapen, som bara är tillgängliga under festivalen.

Utöver det levererar uppdateringen massor av buggfixar, såsom fiender i Svartalfheim som registrerades som vänliga (och därmed inte kunde skadas), återupplivade fiender som följde efter en överallt och snö runt Epernay, för att nämna ett fåtal. Fullständiga patch notes hittar ni här.