Lord of the Rings Online firade sitt 15-årsjubilem i veckan och är därmed en av de äldsta levande MMORPG-spelen på marknaden. Nu är vi lite sen till festen här på FZ då firande började redan den 20:e april, men festen fortsätter ända fram tills den 11:e maj så det är gott om tid att ansluta till firandet.

Själva festligheterna startar givetvis vid party trädet i Fylke och där kan spelarna samla på sig uppdrag och annat roligt för att fira årsdagen. Det finns givetvis fyrverkerier att införskaffa för att lysa upp himlen över Fylke. Sen har det även släppts ett nytt husdjur som kan införskaffas. Husdjuret är en Corgi och nu är ju frågan om Corgis faktiskt är en del av Lord of the Ring-världen? Undertecknads dotter kommer i alla fall bli eld och lågor för hon älskar Corgis. På spelets hemsida går det att läsa mer om alla saker som erbjuds. Jag lämnar en länk här.

Hursomhelst är det kul att spelet lever och det pratades tiigare om att det ska komma en grafisk uppdatering till det också. Men vi får se vad som händer.