Gotham Knights ska bjuda oss på ett Batman-äventyr med vissa likheter med Arkham-spelen, men som utspelar sig i ett annat universum där Batman dessutom är död. Å andra sidan kommer vi att kunna lira igenom det i co-op, och fram tills nu har Warner Bros. sagt att det är max två spelare som gäller, trots att det finns fyra tillgängliga hjältar att spela som.

Den vakna Reddit-användaren SuspiciousTension19 har dock upptäckt att spelets officiella Playstation-sida har uppdaterats, och nu inkluderar de utlovade funktionerna online-spel för upp till fyra spelare. Värt att nämna är dock att själva beskrivningen för spelet fortfarande säger att man kommer kunna lira ensam eller med en annan hjälte, så visst kan det röra sig om ett simpelt misstag.

Å andra sidan blev ju spelet uppskjutet från 2021 till 2022, så kanske har de haft tillräckligt med tid för att få co-op för fyra spelare att funka. Det skulle även kunna röra sig om ett separat spelläge där fyra spelare antingen kan slåss med eller mot varandra. Vi får helt enkelt vänta på ett officiellt uttalande för att få det svart på vitt.

Gotham Knights släpps 24 oktober till Playstation 4/5, Xbox One, Xbox Series X/S och pc.