På sedvanligt maner verkar Playstation Plus-spelen för nästa månad ha läckt i förväg, men även om dessa läckor tenderar att stämma så ska de likväl tas med en nypa salt. Junis fångst ser ut att bli en angenäm sådan, enligt spanska Areajugones, inte minst om man ännu inte kört igenom krigsguden Kratos senaste äventyr.

Först ut i uppställningen sägs nämligen God of War från 2018 vara. Det kammade hem skyhöga betyg, framförallt en 5:a från FZ:s Fredrik Eriksson. Han hyllade de tunga och taktiska striderna och den uppslukande världen, och ni läser recensionen här. Det ska dessutom få en uppföljare i år, så det här vore ett perfekt tillfälle att njuta av det.

Därefter blir det ännu mer slagsmål i Nickelodeon All-Star Brawl, som är ett Super Smash Bros-liknande spel där man får styra karaktärer som Svampbob Fyrkant, Ninja Turtles, Rocko och Nigel Thornberry.

Har man ännu inte fått nog med striderna så ska Naruto to Boruto: Shinobi Striker också läggas till i tjänsten. Det baseras givetvis på de populära animéserierna och lägger fokus vid online-strider med och mot andra spelare.

Spelen ska bli tillgänglig från och med 7 juni, men ta som sagt det hela med en liten nypa salt.