Har du saknat den gamla svulstiga E3-mässan med tiotusentals besökare och tonvis med feta spel? Då kan du se fram mot storstilad comeback för den anrika spelmässan i Los Angeles Convention Center nästa sommar.

Det menar i alla fall organisatören Reedpop i ett pressutskick som klargör att E3 2023 äger rum andra veckan i juni 2023. Man tar i från tårna och lovar "titaniska AAA-avslöjanden, omskakande världspremiärer och exklusiv tillgång till spelens framtid". Och mässan körs både på plats i Los Angeles och som digitalt event av något slag.

Men innan du bokar semester bör du vänta och se vilka företag som faktiskt kommer närvara. Många utställare har på senare år skippat E3 och istället kört egna events och streams ungefär samtidgt. Och på senare år har E3 fått konkurrens av Summer Game Fest, ett livesänt event med många spel som körts mitt i E3-tider. Som lök på laxen kommer det också köras i juni 2023, både som livestream och fysiskt event.

Så frågan är hur E3-arrangörerna ska lyckas locka tillbaka de stora namnen till nästa år. Vad tror du - kommer E3 2023 överhuvudtaget bli av, eller har tiden sprungit ifrån den anrika spelmässan?