Efter att Resident Evil Village utannonserats fanns bara ett namn på allas läppar: Lady Dimitrescu. Den ståtliga donnan imponerade och skrämde folk i lika delar, och många har nog låtit sig fångas in med flit för att få en (visserligen dödlig) kram av henne. Har du ännu inte kommit över henne och har runt 16 000 kronor till övers på kontot? Då kanske den här statyetten av henne vore något.

Skalan är 1/4, och tillsammans med basen mäter den nästan 90 cm på höjden. Statyetten ska ha "superdetaljerad hudtextur", syntetiskt hår, en hatt som kan tas av och en handsydd klänning. Man får även två olika händer, så att hon antingen kan ha sina klor utdragna eller hålla i sitt cigarettmunstycke.

Statyetten kommer i en vanlig utgåva och en samlarutgåva, där den sistnämnda kostar lika mycket som den förstnämnda och även inkluderar en kopia av Lady Dimitrescus nyckel i metall. Samlarutgåvan är dock bara tillgänglig i 100 exemplar och verkar redan vara slutsåld. Den vanliga utgåvan går fortfarande att förhandsboka och leverans väntas ske tredje kvartalet 2023.