Succén har lyst med sin frånvaro, men Cryteks multiplayer-fps Hunt: Showdown fortsätter att få nytt innehåll och slog förra året sitt spelarrekord när en ny kråkboss skulle låsas upp. Nu är det återigen dags för nytt innehåll, och de beskriver eventet Serpent Moon som det största i spelets historia. Precis som namnet antyder går det hela i ormens tecken och pågår från och med igår till 26 september.

Träsket har invaderats av ormar, som hittas i speciella bon på kartan. Därifrån måste spelarna samla in dem så att de kan offras på altare. Det rör sig dock om rejält tjuriga ormar som inte gillar att man för oväsen när man närmar sig, så ta det vackert – ett ormbo man tvingas förstöra ger betydligt färre poäng. Man kan även sno dödade motståndares ormar eller döda bossar för att få dem.

Spelare får även tillgång till den nya jägaren Viper, som är någon form av ormhybrid som genomgår en visuell förvandling när man uppgraderar den. Utöver det kommer det dessutom olika DLC:n som man kan köpa för att få nya jägare och vapen.