Häftiga dinosauriespel har vi inte direkt varit bortskämda med på senare år, men The Lost Wild ser ut att kunna bli en intressant titel. Nu har vi fått en ny trailer för spelet, men tyvärr rör det sig inte om en renodlad gameplay-trailer. Istället är det mer av en filmisk uppvisning, men den ser ut att vara in-engine och vi får hoppas att den är representativ för det faktiska spelet, för det ser riktigt bra ut.

Vi har tidigare skrivit om att dinosaurierna i detta survival/horror-spel ska använda sig av avancerad AI som låter dem anpassa sig efter vad som sker, så kanske något åt Alien Isolation-hållet? Utvecklarna säger även att vi kommer att ställas inför dinosaurier som beter sig som vilda djur, inte monster. Det är helt och hållet singleplayer, och fokus ligger på smygande och överlevnad, inte action.

Något släppdatum har vi fortfarande inte, men de lockar oss med att det ska komma till Steam "snart", enligt videobeskrivningen – å andra sidan står det "2024" på Steam, så vad som gäller är lite oklart. Planer på versioner till current gen-konsolerna finns också, men de anger inte någon specifik tidsram för när det kan bli aktuellt.