Streamern Dr Disrespect, eller Herschel Beahm, har grundat spelstudion Midnight Society, och för ett tag sedan fick vi reda på att deras debutspel skulle kunna liknas vid ett Escape from Tarkov som utspelar sig i en skyskrapa. Nu har vi inte bara fått veta namnet på spelet, Deadrop, utan även fått en titt på dess allra första "snapshot", som släppts till spelarna som investerat i ett "Founder's Pass".

Dessa snapshots kommer att vara små delar av spelet som släpps i syfte att få feedback från spelarna och låta dem vara med och påverka utvecklingen. Den första inkluderar spelarnas gömställe, en automatkarbin och några skytteövningar att testa den i. Något som fått kritik är spelets grafik, men man ska tänka på att det befinner sig väldigt tidigt i utvecklingen och att dessa snapshots huvudsakliga syfte inte är att visa upp spelet, utan att få feedback om spelmekanik.

Spelet utspelar sig under "klimatkrigen", där megabyggnader vid namn "refiner states" upprättats för att omvandla föroreningar till det beroendeframkallande preparatet "space dust", som sedan säljs till befolkningen. Olika gäng konkurrerar nu om kontrollen över de tidigare statsägda tornen och resurserna inuti.