Skepsisen kring Gotham Knights har varit påtaglig. Till att börja med äger det inte rum i samma universum som Arkham-spelen, och för några veckor sedan fick vi bekräftat att Batman verkligen är död och inte kommer att dyka upp under spelets gång.

Vill man få ett ordentligt smakprov på vad som väntar kan man dock ta en titt på de 16 inledande minuterna av spelet. Det börjar med en styltig konversation mellan de fyra hjältarna, varpå man får välja vilken av dem man vill börja spela som.

I det här fallet blir det Batgirl, och vad som följer är en vägledning i hur man använder funktioner som änterhake och AR-vyn, som låter en se ledtrådar i omgivningen. Vi får även se ett enklare pussel där man i förstapersonsvy måste luska ut koden till en dörr.

Givetvis urartar det hela i slagsmål, där mycket känns igen från Arkham-spelen. Det återstår att se om de kan nå samma höjder som merparten av Arkham-spelen, men det skryter åtminstone med den troligen största versionen av Gotham någonsin i ett spel.