Vi har tidigare rapporterat om att det kanske inte kommer något nytt Call of Duty-spel nästa år. Activision dementerade inte uttryckligen detta, utan påpekade att det "kommer premiuminnehåll till Call of Duty i år, nästa år och bortom".

Nu har detta premiuminnehåll nämnts igen, denna gång i företagets kvartalsrapport. Rapporten tar upp det stundande släppet av Call of Duty: Modern Warfare 2 (28 oktober) och den ackompanjerande Warzone 2.0-upplevelsen, men säger inte något om ett eventuellt spel nästa år.

Istället trycker de på att Warzone ska komma till mobiler och att team i hela Call of Duty-ekosystemet står redo att stödja de olika spelsläppen med live-tjänster, men även genom att "fortsätta utveckla nytt premiuminnehåll som planeras för 2023 och bortom".

Vad detta premiuminnehåll är för något kan vi bara spekulera i, men nog vore det passande med DLC eller till och med en fullfjädrad expansion om det inte kommer ut något Call of Duty nästa år? Kanske får vi veta mer nu på söndag, då mer info ska släppas om Modern Warfare 2.