Hemligheter och dolda funktioner i spel är alltid ett spännande ämne, och de blir extra intressanta när det gäller spel som varit ute i flera decennier. Ta till exempel Super Punch-Out till SNES. Det släpptes för 28 år sedan, och nu har personerna bakom Twitter-kontot Unlisted Cheats upptäckt en riktigt saftig hemlighet i det.

De skriver att de under sitt arbete råkade stöta på några nya fuskkoder till spelet. Tidigare har man känt till två koder som lät en göra ett ljudtest och ange ett japanskt namn.

De två nyupptäckta koderna är dock betydligt mer intressanta, där den första låter en spela en enstaka match mot vilken motståndare man vill. Från detta läge kan man sedan ange ytterligare en kod för att låta den annars datorstyrda motståndaren istället kontrolleras av en andra spelare – alltså ett 2-spelarläge.

En riktigt intressant upptäckt, och enligt rapporter ska det även fungera med Nintendo Switch Online-versionen av spelet. Fullständiga instruktioner för hur man gör hittar ni i Twitter-tråden nedan.