Hogwarts Legacy släpps inte förrän 10 februari nästa år, tack vare en försening, men det är nu möjligt att förhandsboka det. Folk har givetvis detaljgranskat vad som erbjuds i de olika versionerna, och Twitteranvändaren RetroRaconteur upptäckte att Playstation-versionen av spelet listar ett "Exklusivt uppdrag".

Chandler Wood, community manager hos Avalanche Software, har bekräftat att samtliga Playstation-versioner av spelet kommer med ett exklusivt uppdrag och att man får tillgång till det vare sig man förhandsbokar eller inte. Xbox- och pc-versionerna av spelet listar inte några exklusiva uppdrag, så det verkar inte som att alla kommer att få ett vardera.

På tyska Amazon har folk även granskat vad som erbjuds i den dyraste versionen av spelet – som kostar runt 3 000 spänn och visas i videon nedan – och även där sett att det vankas ett exklusivt uppdrag. Det listas i produktbeskrivningen som "Uppdrag: Hemsökt butik i Hogsmeade". Därtill ska Deluxe-utgåvan av spelet också få ett exklusivt uppdrag, men det är oklart om det är samma som i Collectors-utgåvan, eftersom den inkluderar Deluxe-versionen av spelet.