Den tredje säsongen av den populära The Witcher-serien på Netflix är på gång, även om det inte varit en helt smidig resa. Inspelningen sparkades igång i mars i år, men för ett par månader sedan rapporterade vi om att de tvingats ta en paus på grund av ett covid-utbrott, och enligt Redanianintelligence var det Henry Cavill själv som testats positiv. Filmandet ska dock ha kunnat fortsätta i viss utsträckning i hans frånvaro.

Och nu ska det vara klart. Bola Ogun, som regisserade de två sista avsnitten i säsongen, har via Instagram bekräftat att det nu bär av till efterproduktion. Redanianintelligence har även fått en titt på ett kort som Cavill ska ha skickat till dem som jobbat med säsongen, där han tackar dem för sitt arbete under den tuffa produktionen.

När får vi då se den tredje säsongen? Det har Netflix inte avslöjat än, men baserat på de tidigare säsongerna är det inte omöjligt att det dröjer till vintern 2023, även om efterproduktionen lär bli klar snabbare än så. Det hela hänger mycket på när Netflix känner att det är fördelaktigt att släppa serien.