Någon har lyckats komma över en enorm samling material från Rockstars kommande GTA-spel och sedan läckt detta på nätet. Det handlar om att det läckt filmer och bilder från GTA 6 som för närvarande är under utveckling. Förutom bilder och filmer har det även bekräftats att allvarligare saker så som källkoden till spelet läckt. Det läckta materialet ska ha kommit från personalens kommunikations-loggar i appen Slack. Några filmklipp tycks även vara tagna från Rockstars inhemska utvecklings program, vilket är svårt att fejka. Här nedan finns några tweets med det läckta materialet.

Att det läcker bilder och videor må vara, men att källkoden läckt kan få mer allvarliga konsekvenser i att spelet försenas. Rockstar själva har inte get något uttalande om läckan, men med tanke på läckans natur lär det nog komma något inom de närmaste dagarna. Branchvetaren Jason Schreier har dock bekräftat läckan.

Vill även tacka alla våra fina FZ-användare så som @Force och @Sweez som varit med på bollen och skickat in tipset. Vad är FZ utan er läsare?