Thriller-äventyret Oxenfree blev lite av en oväntad hit när det kom under 2016, och prisades bland annat för sin välskrivna dialog, sitt berättande och sin spännande atmosfär. Uppföljaren, Oxenfree II: Lost Signals, utannonserades i april förra året, och föga förvånande ser många fram emot det. Det planerade släppet under 2021 blev dock inte av, och nu har Night School Studio meddelat att spelet skjuts upp ännu en gång, denna gång till 2023.

På Twitter skriver de att de är skyldiga de fantastiska fansen att göra Oxenfree II så bra som möjligt, och för att åstadkomma det (såväl som att översätta det till fler språk) behöver de lite mer tid. Det är en direkt uppföljare till det första spelet, så att lira det första är varmt rekommenderat.

Har man inte gjort det så kan man passa på om man har en Netflix-prenumeration, eftersom spelet är det senaste att läggas till i streamingplattformens spelsatsning. Netflix äger faktiskt Night School Studio sedan slutet av förra året, så räkna med att även uppföljaren så småningom blir tillgänglig på plattformen.