#Capcom meddelar att #Street Fighter IV kommer till Iphone/Touch nu i mars. Vad som utlovas är en grafiskt nedbantad version av utgåvorna till de andra formaten. Än så länge är endast två karaktärer tillkännagivna, Ryu och Ken, men såväl klassiska individer som nytt blod från SFIV är att vänta. Alla former av attacker kommer finnas tillgängliga, med alltifrån vanliga fula småslag till de Ultimates som finns tillgänglig på de andra utgåvorna.

Spellägena som är tillkännagivna är Dojo-läget (träningsläget), samt ett flerspelarläge för två spelare över Bluetooth.

Men kontrollen då? Hur ska ett frenetiskt beat-em-up fungerar på en touch-skärm? På skärmen dyker ett transparent kontrolldon upp, där du på ena sidan har tillgång till pilar i olika riktningar, och på andra sidan till olika former av slag och sparkar. Det utlovas även att du kommer kunna bestämma till stor del hur detta kontrolldon ska utformas i såväl transparens som positionering.

I mars alltså, till det ringa priset av "det vet vi inte". Hur förhåller du dig när det kommer till beat-em-ups i detta format?

Då får du väl säga att det är din åsikt, att du tycker det, men det gjorde du inte.. 17/02 Tycker bara inte att iPhone är en optimal spelkonsol. Det finns ingen komfort i att spela på tryckskärmen. Man är begränsad till ett litet antal knappar etc. Hade det funnits fysiska knappar, på ryggen dessutom, då hade jag säkert älskat iPhone som spel... 17/02 Kan bara hålla med. Visst var det lite ovant i början men nu går det hur fint som helst. Håller på att köra igenom GTA, jäkligt skoj och otroligt mycket spel för pengarna (köpte det för 75kr men priset var nere på 49kr en begränsad tid!). Även för fps:e... 16/02 Fan vad fränt, blir o fixa det till min 3gs då, och ni som tror att det är dåligt att lira spel på iPhone lr iPod touch så har ni grymt fel, det är hur. Enkelt och praktiskt som fan, man lär sig, och det är grymt kul , finns mycket häftigt att göra. :):... 16/02 Fan vad fränt, blir o fixa det till min 3gs då, och ni som tror att det är dåligt att lira spel på iPhone lr iPod touch så har ni grymt fel, det är hur. Enkelt och praktiskt som fan, man lär sig, och det är grymt kul , finns mycket häftigt att göra. :):... 16/02 exakt, Famest har ingen aning om vad han snackar om. du kanske borde ser över dina uttalande för trott det eller ej folk läser faktiskt vad du säger, bara synd att man inte kommer ihåg bättre vilka man inte ska lita på när dom uttalar sig. men till ipho... 16/02 Famest verkligen inte, trodde inte alls det skulle fungera tills jag faktiskt satte mig ner och spelade lite på en iPhone. Funkar faktiskt riktigt bra. Visst tråkigt att man måste täcka över en del av skärmen men det funkar fortfarande riktigt bra. Enda... 16/02 Det finns inget sämre än att spela spel på en tryckkänslig skärm. iPhone-spel... not good. 16/02 Det é nice, det é det som ger power. xD 16/02
Skicka en rättelse