Har Phil Spencers bokhylla än en gång visat upp en hemlig framtida Xbox-konsol?

Oklart, men spekulationerna är i full gång efter en bildtweet från Xbox-chefen för att fira 25-åringen Fallout. I bakgrunden syns en bokhylla, och högst upp anas en vit Xbox-liknande enhet. Det har fått internet att spekulera i att det rör sig om den streaming-Xbox med påstått arbetsnamn Keystone som det ryktades om i våras.

Det hela uppmärksammades av The Verge-redaktören Tom Warren, och så här ser bilden ut (konsolen är högst upp i mitten):

Ja, den liknar en Xbox Series S, men av allt att döma är den avsevärt mindre (Series S när nästan dubbelt så bred som Xbox-gamepaden, vilket inte verkar vara fallet här). Dessutom sitter Xbox-knappen på "fel" sida och plats jämfört med hos S. Jämför bilderna:

Konsolen i Spencers bokylla ser mindre ut än Series S.

Xbox Series S med handkontrollen.

Ytterligare ett tecken på medveten "läcka" är den här kommentaren från Xbox:

Now what did we say about putting old prototypes on your shelf boss

Om - upprepar - om konsolen i bokhyllan visar sig vara en ny Xbox-enhet så är det (minst) andra gången Phil Spencer har hemlig hårdvara i bild. Han hade en Series S bakom sig i bild sommaren 2020, innan konsolen var avtäckt, och ingen noterade det.

Officiellt finns ingen Xbox-streamingkonsol tillkännagiven, men om vi ska tro vårens rykten ska den dyka upp någon gång 2023. Men om den faktiskt existerar och Spencer verkligen har hintat om den nu så skulle det inte förvåna om den dyker upp lagom till årets julhandel.

Slutligen den stora frågan: vilket namn kommer en eventuell streaming-Xbox få?