Det senaste Saints Row-spelet har varit ute ett tag nu, men har mest mötts av en axelryckning och ett tveksamt "njaaaaa". Utöver att inte riktigt leva upp till föregångarna har många spelare även klagat på diverse buggar som sabbar upplevelsen, inklusive tåg som plöjer genom byggnader, fiender i T-ställning och NPC:er som fastnar i saker.

Hjälp är dock på väg, och utvecklaren Volition säger att de jobbar hårt för att förbättra upplevelsen och att de hört all feedback. Fokus ligger nu på att leverera förbättringar snarare än nya funktioner, och i novemberuppdateringen är det tänkt att fler än 200 buggfixar och stabilitetsförbättringar ska inkluderas. De pekar bland annat ut co-op som ett område som ska bli bättre.

Med det sagt blir det även några innehållsmässiga tillskott, inklusive mindre repetition i vissa aktiviteter, mer belönande utmaningar, förbättrad fordonshantering, omgjord rumble och haptic feedback med mera. Nästa år kan vi även se fram emot mer handlingsbaserat innehåll, som man antingen får tillgång till via spelets Expansion Pass eller separata köp.