Utannonseringstrailern för Need for Speed: Unbound hade allt – både ljud och bild. Men även om en ny del i serien är välkommen, hördes det i FZ-kommentarerna och på andra håll en del kritik mot de tecknade effekter som spelet inkluderar. I en kortare trailer som nu släppts på Twitter får vi se ännu mer av dessa, och det tycks finnas en del del variation för allt från däckrök till effekter som signalerar att "nu jävlar går det fort".

Frågan är dock vad man kan göra om man vill ha ett något mer realistiskt utseende, och det här är vad det officiella Need for Speed-kontot hade att säga:

Man kan alltså "stänga av effekterna", men de nämner även att man kan välja att aldrig ens sätta på dem, "precis som alla andra bildelar". Frågan är då om man endast har kontroll över effekterna från ens egen bil, eller om man även får möjlighet att stänga av effekterna från andra bilar när man spelar online eller mot AI. I en annan tweet förtydligar de även att den enkla däckröken och "ljusspåren" bakom bilen inte går att stänga av.

Need for Speed: Unbound släpps hur som haver den 2 december till pc, Xbox Series X/S och Playstation 5.