På frågan vilket av de moderna Fallout-spelen som är bäst lär majoriteten skandera Fallout: New Vegas. Som ni säkert vet var det inte Bethesda själva som svarvade detta äventyr i Nevadas apokalyptiska ödemarker, utan rollspelskungarna på Obsidian Entertainment. Och om en av studions grundare, Feargus Urquhart, får välja så återvänder de gärna till detta speluniversum.

I en intervju med Dualschockers säger han att om de någonsin fick chansen att jobba på ett nytt Fallout-spel så hade de tagit den direkt – "inget snack om saken". Han tillade att han hängde kvar hos Interplay - originalskaparna av Fallout - i ett år extra bara för möjligheten att få jobba mer med serien.

I dagsläget har Obsidian många och varierade järn i elden. Överlevnadsspelet Grounded har precis lämnat early access, det säregna äventyrsspelet Pentiment kommer i november, The Outer Worlds 2 är på gång och de har även action-rollspelet Avowed under utveckling, som utspelar sig i samma värld som Pillars of Eternity-spelen och vars utveckling sägs ha stött på vissa problem.

Men både Obsidian och Bethesda ägs ju som sagt av Microsoft nuförtiden, så att de förstnämnda skulle få återkomma till Fallout-serien om de verkligen vill känns inte alls som en omöjlighet.