Om några dagar (21 oktober) ska vi släppas lös i Gotham City i WB Games Gotham Knights. Batman har kilat vidare, men vi har fyra olika hjältar att spela som antingen ensam eller med en annan spelare i co-op.

För några månader sedan skrev vi dock om att spelets sida på Playstation Store hävdade att det inkluderade "online-spelande för upp till fyra spelare", vilket gick stick i stäv med spelets faktiska beskrivning. Vi spekulerade då i att det kanske kunde röra sig om ett separat spelläge för fyra spelare, och nu har Warner Bros. bekräftat att det stämmer.

I spelets FAQ skriver de att det kommer släppas med co-op för två spelare, men att det fristående spelläget Heroic Assault ska släppas den 29 november och stödja co-op för upp till fyra spelare online.

Spelläget hänger inte ihop med den huvudsakliga kampanjen och utspelar sig i arenaliknande miljöer där spelarna måste slutföra uppgifter och spöa fiender på totalt 30 olika våningar. Heroic Assault släpps alltså som en gratis uppdatering runt en månad efter det faktiska spelet.