Star Wars Eclipse utvecklas av Quantic Dream och ser av allt att döma inte ut att släppas på ett bra tag. Rent officiellt är det enda vi har från spelet den förrenderade utannonseringstrailern och ett löfte om att det är ett klassiskt Quantic Dream-spel, fast denna gång i form av ett action-äventyr. Men det florerar även en hel del rykten om projektet, och denna vända kommer från podcasten Sacred Symbols (via VGC).

De säger sig ha fått se dokument som ger en liten överblick över en av huvudkaraktärerna, som går under namnet Sarah. Hon är i 30-årsåldern och tillhör en utomjordisk ras (den vi ser i trailern?) som vi inte sett tidigare i Star Wars. Rasen har ett rike vid namn Zaaran, som beskriv som politiskt och militärt aggressiv.

När två individer i detta rike gifter sig så anses de bilda en militär enhet som jobbar tillsammans, men den krigiska Sarahs make, Xendo, är betydligt fredligare än vad hon är. En del av handlingen ska således kretsa kring parets dynamik. Sarah är dock bara en av flera spelbara karaktärer i spelet, så vi lär få flera olika perspektiv på vad det nu är som håller på att hända i galaxen.

Avslutningsvis ska dokumenten även ha avslöjat att handlingen skrivs av David Cage och Adam Williams. Men ha som sagt i åtanke att detta inte är bekräftade uppgifter. Insider-gaming säger sig dock ha bekräftat att uppgifterna stämmer, och enligt dem rör det sig om en "kontrollerad läcka" för att känna av folks reaktion.