Cirkus Bayonetta är tillbaka med en ny föreställning. För att snabbt summera så publicerade Bayonettas tidigare röstskådespelare, Hellena Taylor, en serie emotionella videor på Twitter där hon manade till bojkott av Bayonetta 3 eftersom hon bara erbjudits 4 000 dollar (44 000 kr) för att återigen göra rollen.

I en rapport från Bloombergs Jason Schreier, där han pratade med anonyma källor och fick se dokument, verkade det dock som att Platinum Games erbjudit henne som minst 15 000 dollar (167 000), och därefter 4 000 dollar för att göra ett gästspel när hon tackade nej till huvudrollen.

Detta kallade Taylor för en lögn, och nu är hon tillbaka med mer information. Hon säger att hon känner sig manad att möta anklagelser om att hon är en lögnare, men gör märkligt nog det genom att erkänna att hon tummat på sanningen en hel del.

Nu säger hon att hon inledningsvis erbjöds 10 000 dollar (110 000 kr), vilket sedan höjdes till 15 000 dollar. När hon tackade nej till även detta erbjudande blev hon istället erbjuden en mindre roll för 4 000 dollar. Hon blev alltså inte "erbjuden 4 000 dollar för att göra hela spelet", vilket var vad hon inledningsvis påstod.

Vidare skriver hon att hon fick 3 000 brittiska pund (38 000) för det första spelet i serien och något mer för det andra. Hon upprepar även sitt påstående om att serien dragit in 450 miljoner dollar, trots att det inte alls stöds av spelens försäljningssiffror. Apropå ingenting berättar hon även att hon tagit betalt för autografer vid ett konvent, men att hon tyckte att det kändes konstigt och därför donerade pengarna till välgörande ändamål.