Då var det snart dags för ytterligare en vända med spel att fylla på Playstation Plus med. Detta är alltså de spel som alla prenumerationsnivåer får tillgång till, och de kommer att bli tillgängliga att hämta hem från och med 1 november.

Först ut är Team Ninjas Nioh 2 (PS4, PS5), som alltså är det andra spelet i serien, inte det nionde. I detta action-rollspel axlar man rollen som en krigare som är hälften människa, hälften demon. Det är ett Souls-liknande spel med hög svårighetsgrad, maffiga bossar och mörk atmosfär, och både originalversionen så väl som den remastrade varianten blir tillgängliga på PS Plus.

Därefter blir det lite mer barnvänliga äventyr i Lego Harry Potter Collection (PS4). Denna samling består av två spel, där det första låter oss spela igenom skolåren 1–4 och det andra år 5-7. Eftersom det är ett Lego-spel går det utmärkt att spela både ensam och med andra, antingen lokalt eller online.

Sist ut är fysikspelet Heavenly Bodies (PS4, PS5), där man med analogspakarna kontrollerar sin kosmonauts armar för att ta sig genom olika scenarier och lyckas med diverse uppgifter.