Rocksteady Studios har gett oss titlar som Urban Chaos, tre spel i Batman: Arkham-serien och snart även Suicide Squad: Kill the Justice League. Men nu går en era i graven för studion, i och med att deras två grundare väljer att lämna den. I ett inlägg på sin webbplats skriver Rocksteady att Sefton Hill och Jamie Walker lämnar dem i slutet av 2022 för att gå vidare till "ett nytt äventyr inom spel".

Det låter onekligen som att de redan har en plan för vad som komma skall, men de har inte avslöjat vad det handlar om. En röd tråd bland spelbranschens veteraner är dock att de slutar hos större utvecklare för att istället starta nya studior där de får jobba med mindre team, precis som i början av sina karriärer.

Rocksteady säger sig dock ha gott om rutinerat ledarskap, och produktionschefen Nathan Burlow kommer att ta steget upp till studiochef, medan Darius Sadeghian axlar rollen som produktchef. Hill och Walker skriver att beslutet var emotionellt, men att de är säkra på att studion är i trygga händer.