Företaget Area kanske inte får några klockor att ringa i våra gamer-öron, och det är för att de inte sysslar med spel, utan inredningsdesign. De har dock härjat runt i Bethesda Londons kontor för att göra det trevligt för de anställda, och resultatet lade de upp i en presentation på sin webbplats. Inredningen inkluderade stora väggplanscher föreställande Bethesdas olika spel, och bilden på Ghostwire: Tokyo, som Bethesda är utgivare av, inkluderade en intressant detalj.

I en ruta listades nämligen spelets plattformar, vilka inte bara inkluderade Playstation 5 och pc, utan även Xbox Series X/S. Uppseendeväckande med tanke på att spelet inte har släppts på Xbox, och vi har heller inte hört någon utannonsering om att det är på väg.

Att det kommer till Xbox Series-konsolerna är dock en lågoddsare, eftersom vi redan vet att Playstations konsolexklusivitet var tidsbegränsad, och ovanpå det äger Microsoft Bethesda. Å andra sidan har spelet inte fått jättehöga betyg, så Xbox-ägare som är sugna på det kan glädjas åt ett tecken på att det verkar vara på väg.