Bayonetta 3 har varit ute ett tag nu och har fått riktigt fina omdömen, bland annat i Jonas Vågströms recension här på FZ. Något som inte riktigt gått hem hos alla är spelets slut, och i ett inlägg på Twitter svarar Platinumgames-bossen Hideki Kamiya på kritiken.

Utan att spoila något så menar han att slutet inte "förmedlades korrekt till alla", och fortsätter med att han därför tror att: "Bayo 4 kommer att bli en oväntad utveckling för alla. För när Bayo 4 släpps kommer det säkert att finnas personer som säger: "Det där lade du till i efterhand", så jag säger det nu."

Bayonetta 4 bekräftat alltså? Kanske inte jätteoväntat, men serien har aldrig blivit någon kommersiell dundersuccé, så fans lär gilla att få det mer eller mindre bekräftat. Vem kommer att låna ut sin röst till huvudkaraktären i det? Troligen Jennifer Hale, med tanke på att den tidigare röstskådisen Hellena Taylor mer eller mindre brände alla broar när hon manade till bojkott av spelet och sedan erkände att hon i princip ljugit om hur mycket pengar hon erbjudits för att reprisera rollen.