När Valorant firade sitt 1-årsjubileum förra året kunde de stoltsera med 14 miljoner spelare, och i samband med det meddelade Riot Games även att de hade en mobilversion på gång. Nu ser det ut som att de vill expandera ännu mer, åtminstone om vi tyder en serie platsannonser rätt.

På jobbsidan Hitmarker söker Riot flera personer för positioner som "Senior Game Designer, Console - Valorant" och "Game Design Manager, Console - Valorant". I beskrivningarna står det bland annat att:

Du kommer hjälpa till att upprätta en vision och vägleda designers i att ta Valorant till nya plattformar. Du kommer ansvar för att upprätthålla designprinciper som definierar Valorant på pc och samtidigt förvandla det till det definitiva taktiska skjutarspelet till konsoler.

Med andra ord är det rätt tydligt att Valorant ska komma till konsol, trots att Riot tidigare uppgett att de varit tveksamma till det. Inga specifika plattformar nämns, men Playstation 5 och Xbox Series X/S känns som hyfsat självklara alternativ.