Bioware har släppt vad de kallar för en "in-game cinematic trailer" från kommande Dragon Age: Dreadwolf, men tyvärr är den inte lika spännande som det kanske låter. Det rör sig om en animerad mellansekvens som ser ut att vara en del av en genomgång av handlingen från de tidigare spelen, som man kanske får se i början av Dreadwolf för att fräscha upp minnet.

Med andra ord kan man gott hoppa över den och sluta läsa här om man planerar att spela de tre första spelen och inte vill få en hyfsat betydande del av handlingen avslöjad.

Trailern (nedan) ger oss en snabb genomgång av vem Dreadwolf är, och alla som lirat åtminstone Dragon Age: Inquisition lär känna igenom honom. För nog är det en viss alvherre som hängt med på våra äventyr och i slutänden visade sig ha andra motivationer än tidigare trott. Utöver det låter det onekligen som att det är Varric som agerar berättare.

En fin liten filmsekvens, men inget vi inte kände till innan och något av en besvikelse när folk nu suktar efter att se något från det faktiska spelet, alltså gameplay eller åtminstone något som är gjort med själva spelmotorn.

Nåväl, Dragon Age: Dreadwolf har inget släppdatum i dagsläget, men spelet ska åtminstone vara spelbart från början till slut i ett grovhugget alfaskick och ryktas släppas under 2023.