Uppdatering: Klockan slog 18 och via Twitter släppte Blizzard "något". Vi spekulerade i att det kunde handla om releasedatum, men tji fick vi. I stället bekräftades en tävling, där man kan tweeta ett par hashtags för chansen att vinna en låda med priser. Och vad kan man vinna?

Tja, gräver vi i de officiella reglerna hittar vi t-shirts, demonhuva, ljus, fejkblod och lite annat. Saltet i det variga såret är att tävlingen enbart är öppen för USA-baserade själar. Jaha.

Det var näppeligen de nyheterna vi hoppades på, men senare i natt stundar The Game Awards. Ryktet säger att Blizzard uppmanat folk att hålla koll på showen. Det gör vi – från klockan 01:30.

Original: Igår öppnades helvetets portar på vid gavel när Johan Lorentzon släppte sin direktrapport från Diablo IV. Han vill ha mer. Och mer blir det – redan ikväll. Via Twitter och hashtaggen #Lilithiscoming antyder Blizzard... något. Vad detta "något" innebär är oklart men klockan 18.00 ikväll kommer vad det än är att avtäckas för världen.

Då vi redan fått rikligt med hands-on-intryck finns nog skäl att hoppas på ett datum ikväll.

Vad vi vet är att Diablo IV planeras att släppas under första halvlek av 2023. I november viskades det om april, medan det nyligen talades om ett bredare releasefönster: från april till juni. Igår kom rapporter om ett skarpt datum: 5 juni. Kanske får vi facit klockan 18 ikväll?

Lågoddsaren är datum och beta-besked. Möjligen blir det också starten för förhandsbokningar.