#BAFTA har släppt nomineringarna till Video Game Awards-galan som äger rum i London den 19 mars. Ett visst #Battlefield 1943 kniper åt sig nomineringarna i två kategorier: Multiplayer och Use of Online.

Nomineringsmässigt ligger #Uncharted 2 bäst till - det tävlar in hela nio kategorier (samma som BF1943, plus Best Game, Action, Gameplay, Story, Original Score, Use of Audio, Artistic Achievement). Det skuggas av #Modern Warfare 2 (åtta nomineringar), #Batman: Arkham Asylum (sju) och #Assassin's Creed II (sex).

British Academy of Film and Television Arts, som förkortningen uttyds, delar årligen ut priser till spel, film och tv-produktioner. [n=31827 Förra året] lyckades inget svenskt spel vinna. I mitten av mars vet vi om det blir andra bullar i årets upplaga.

Håller med dig! man börjar ju undra? 17/02 Japp, tyvärr :( Gud så jag vill ha BF 1943 till PC. 16/02 Börjar nästan misstänka att dom laggt ner PC versionen av det här. 16/02 Assassin Creed 2 och BF1943 förtjänar ta hem allt. Fast då har jag inte spelat Uncharted 2, som dock inte borde vinna något när det inte finns till X360. 16/02 Uncharted 2 är en given vinnare på samtliga utmärkelser. Ett av denna generations bästa spel bör vinna detta. 16/02 Mikzarn - langa fram andra spel under 2009 som du tycker är bättre motiverade. Streetfighter IV är ett av de snyggaste 2.5D jag har lirat men nice stil och animationer. Batman: Arkham Asylum har imponerande vyer och vilken atmosfär! Flower är ett chillp... 16/02 roligt, men när kommer det till pc?! 16/02 TruB Artistic Achievement har ju verkligen ingenting alls med att sälja bra att göra, men måste säga att CoD MW 2 inte känns som om det har att göra där alls, de andra möjligen, flower hör definitivt hemma där. 16/02 1. dom lär inte baserat det på det. 2. om dom sålt så bra, passar dom inte in där då? 3. ser inte att det var nåt spel du tyckte skulle vara med istället för nåt som är där annat en whine. så du får då inget medhåll från mig. 16/02 BAFTA nomineringarna är ett jävla skämt. Artistic Achievement: Assassin’s Creed II Batman: Arkham Asylum Call of Duty: Modern Warfare 2 Flower Streetfighter IV Uncharted 2: Among Thieves ?????????? "Har ni sålt mer än 2 miljoner spel till 360 alt. PS3?... 16/02
Skicka en rättelse