#ArmA 2 får inom kort tillskott av material från den svenska armén. En första version av modifikationen SAM (Swedish Army Mod) är nära förestående, berättar utvecklarna och antyder att det kan bli premiär om en eller ett par veckor.

Målet med SAM är alltså att utöka #Bohemias krigslir med de vapen och den utrustning som den svenska armén använder. Realism och kvalitet står på dagordningen och utvecklarna efterfrågar både fler medarbetare och feedback på allt de gör.

En första film från projektet spanas in nedan. Nostalgivarningsflaggan är hissad för dig som faktiskt gjort lumpen.

Tack till sultan för detta #nyhetstips!
Är kanske spöstraff att vara och hetsa i en sån här gammal artikelkommentar men; SAM-teamet har sen ett ganska bra tag tillbaka snott ihop en rätt schysst sida där man kan följa deras arbete. Som för övrigt har kommit en ganska lång bit på vägen och det... 03/05 Jag har skjutit med G36 hihi 18/02 Finns det någon särskild anledning till att du vill ha den gamla modellen? 18/02 Hade suttit fint med en Haubits 77A också, så att man kan panga med riktigt doningar! ;-) 18/02 Latex, sök till oss i SSG på http://www.ssg-clan.se och spela med oss. Var med på en grundträning, en veckoträning och kanske ett söndagsspel och se hur det känns. Det är trevlig stäming på TS, hög nivå på spelarna och grymt samarbete. 17/02 Btw, någon som kan tipsa om bra mjukstart för att börja spela Arma2 online? Att hoppa in på random server var inte så roligt. 17/02 Välkommen till FZ, där saker som fakta och ett öppet sinne inte är så viktigt. 17/02 Nejmen titta, lite uppsträckning i tråden - vackert! Som vissa andra knäppgökar i det avlånga landet falukorv kommer jag vänta med ångestblandad spänning (förväntan kontra resultat) och ladda hem varenda version av modden. /HTM (som begråter det faktum... 17/02 Av nån anledning är det oftast de som aldrig någonsin har släpat runt på åskpinnar och brukat dem i nån större utsträckning som har högljuddast åsikter om vapen av olika slag ;) 17/02 Verkar vara en riktigt mysig mod! Synd för min plånbok, för nu blir man tvungen att köpa ArmA2 oxå! Angående vapenpratet: Är det inte bättre att läsa på lite istället för att gissa/ljuga/motsv..? Det var länge sen jag såg så här mycket spekulatoner och... 17/02
Skicka en rättelse